bagom

Tak fordi du kigger med

Passioneret foto- og videograf der brænder for de enkle og fortællende motiver

fotografen

Helene Møller

Hej og tak fordi du læser med! Mit navn er Helene, jeg er 28 somre og bosat i smilets by, Aarhus. Min passion for fotografi startede i mine tidlige år, men tog rigtig fart under varme himmelstrøg, på et praktikophold på Zanzibar Højskolen tilbage i 2015. Den afrikanske kultur og gæstfrihed satte skub i drømmen om at formidle historier gennem mit kamera. 

Min inspirationen stammer også heraf, fra mennesker og naturen – at fange de ægte øjeblikke med enkelthed, for sådan tror jeg på at vores historie og budskaber formidles bedst. Derfor er det også ekstra vigtigt for mig, at vi er det rette match til et samarbejde. 

Personligt elsker jeg at rejse og opleve nye kulturer og måder at gøre tingene på. Jeg er betaget af naturen, hvor du også ofte kan finde mig med mit kamera… og så er jeg kæmpe fan af Pepsi Max!

I et samarbejde med mig kan du forvente en ærlig kommunikation – da jeg tror på at dette er nøglen til det bedste samarbejde. Du kan forvente en passioneret, professionel og nysgerrig kvinde med fødderne plantet solidt på jorden. Jeg prioriterer den tid der skal bruges, for at vi sammen opnår det bedste resultat. 

Jeg håber du blev lidt klogere på hvem der gemmer sig bag kameraet. Har du spørgsmål, er du altid mere end velkommen til at kontakte mig. Jeg ser frem til at høre fra dig. 

De bedste hilsner 
Helene 

kontakt

Skal vi arbejde sammen?

Kan du allerede nu mærke at vi er et match – så send mig en mail eller kontakt mig via Facebook eller Instagram. Står du med spørgsmål er du også mere end velkommen til at kontakte mig, så vi kan snakke nærmere om dine muligheder!