kursus

Online fotokursus for begyndere

Drømmer du om at lære og skyde dine egne billeder?
Så er du landet det helt rette sted!

‘Online fotokursus for begyndere’ er for dig der ønsker at komme i gang med din fotografering, med dit spejlrefleks eller mirrorless kamera. Har du ikke købt dit første kamera endnu – så tager jeg dig igennem de vigtigste tanker du skal gøre dig for, at du kan vælge dit helt rigtige kamera. 

I kurset har jeg samlet 10 spændende moduler ti dig – med alt den viden jeg ville ønske jeg selv havde haft fra start!

Vi gennemgår blandt andet kameraforståelse, hvor du lærer at navigere rundt i dit kamera. Vi gennemgår grundlæggende og udvidede kameraindstillinger, så du kan stå stærkt og selvsikkert med dit kamera. Derudover gennemgår vi brugen af lys, kompositioner og vinkler, sådan at også kan lære at navigere rundt og bruge omgivelserne omkring dig. Afslutningsvis gennemgår vi de overordnede teknikker til, hvordan du kan redigere dine billeder. 

Med kurset får du derved alt hvad du skal bruge for, at du kan komme godt og selvsikkert i gang med at skyde billeder med dit kamera. 

.. SÅ er du klar? 

din investering

1.199 kr. inklusiv moms.

selve kurset

Med kurset lærer du

Jeg har selv stået præcis hvor du gør nu!

Drømmen om at komme i gang med at fotografere, men ikke kunne overskue er YouTube nettet tyndt, eller læse sig i søvne i alverdens bøger. Jeg har samlet alt det vigtigste viden i ét kursus, så du nemt og overskueligt kan komme i gang med dine drømme! Jeg har samlet alt den viden jeg selv ville ønske jeg havde haft, dengang jeg skulle starte. I dag lever jeg af min forretning og ELSKER DET! 

Så hvis jeg kan – så kan du også! 

indhold

Kurset indeholder

Hvad siger andre?

Spørgsmål & svar

Er kurset kun på faste tidspunkter og steder?

Nej! Kurset er et selvstudie og online, så du kan tage det præcis når du ønsker, i præcis det tempo der passer dig.

 

Køb adgang til kurset her

 

Kan jeg bruge kurset hvis jeg kun har en telefon?

Ja og nej.. Kurset er tiltænkt dig der gerne vil i gang med at skyde billeder med et professionelt kamera - du vil derfor få absolut mest ud af kurset hvis du har et kamera at afprøve dine teknikker på.

Ja fordi... Nogle af grundprincipperne er det samme, om du har et kamera eller ikke. Nogle af modulerne vil du derfor godt kunne drive godt brug af, selvom du endnu ikke har et kamera. 

 

Køb adgang til kurset her

Kan man bruge kurset som virksomhed

Uden tvivl! Sidder du eksempelvis i en virksomhed og I skal i gang med at lave jeres content, er dette kursus perfekt for jer. 

 

Køb adgang til kurset her

Er der livstidsadgang

Der vil være livstids adgang til kurset, så længe ThePassie eksisterer. Du vil her også få glæde af alle opdateringer der vil komme hertil. 

 

Køb adgang til kurset her

Skal hele beløbet betales på én gang?

Det vælger du helt selv! Kurset kan købes som engangsbeløb eller i ratebetaling. Du styrer helt selv hvad der fungerer bedst for dig! 

Køb adgang til kurset her

Tilfreds eller pengene retur

Jeg er sikker på at kurset kan hjælpe dig godt på vej og derfor kan du få pengene retur indenfor 14 dage, hvis du ikke er tilfreds.